Joga center Domžale je včeraj gostil že tretji otroški satsang, po nepozabnih srečanjih v Novem mestu in Mariboru. Tudi tokrat so se zbrale jogijske družine z otroci iz vse Slovenije in skupaj smo preživeli dan, ki se nam je prav tako vtistnil v neizbrisljiv spomin.

IMG 3731

 V domžalskem joga centru je naprej potekala pravljica in zvočna kopel z gongi, ob kateri so otroci mestoma izvajali tudi prilagojene jogijske vaje pod vodstvom Sadhvi Savitri. Po kratkem premoru za slastno okrepčitev je sledila delavnica izdelovanja unikatnih glasbil iz kartonastih tulcev - dežnih palic, ki je vse pritegnila v marljivo izvedbo. Kmalu so se začeli oglašati trebuški najmlajših in čas je bil za okusno vegansko kosilo naših prijateljev iz Radha Govinda Restavracija.

Po kosilu ni bilo časa za počitek, saj nas je čakal popoldan v gozdu, natančneje v domžalskem Pravljičnem Šumberku. Podprti z vodo za vroč dan in zaščiteni s pokrivali smo se hitro odpravili po poti lisičke in iskanju njenega slamnika. Ob tem smo uživali ob neverjetnih razgledih prelepega dne in užili čist zrak in pristno družbo.

Dan smo zaključili ob vrnitvi v joga center Domžale, kjer smo ponovno poskrbeli za naše trebuške in srčno srečanje zaključili z molitvijo.

Iskrena zahvala vsem prostovoljkam za nesebično prostovoljno izvajanje in koordinacijo otroških satsangov in domžalskemu društvu Joga v vsakdanjem življenu za gostiteljstvo in vso izvedbeno podporo.

In seveda, na skorajšnje snidenje!

   IMG 3660 IMG 3658 IMG 3666 IMG 3670 IMG 3675 IMG 3695