V septembru začenjamo z novo vadbeno sezono 2023/24
 
Za sezono 2023/24 že vpisujemo v redne začetne in nadaljevalne tečaje joge, zato ste vljudno vabljeni k vpisu. Z redno vadbo v Joga centru na Kidričevi ulici 11 (nad restavracijo Vrtnica) v Novi Gorici pričnemo v ponedeljek, 11.09.2023. Termine vadb si lahko ogledate tukaj.
 
  
  
Število mest v posamezni skupini je omejeno, zato bomo vpisovali po vrstnem redu vpisa do zapolnitve mest v skupini. Prosimo vas, da na vadbo ne prihajate neprijavljeni, pač pa si izberete ustrezno skupino zase. Vpis in informacije na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., ali na tel. št. 031 706 320.
 
Cenik najdete tukaj. Plačila sprejemamo na prvi vadbi za dva vadbena meseca. Neizkoriščene vadbe v tekočem mesecu se ne prenašajo v naslednji mesec, ampak se jih lahko nadomešča v drugi skupini.
 
Vadbe v Kanalu (vpis na tel.št. 040 639 279, Martina) in Tolminu (vpis na tel.št. 040 833 924, Robert) se začnejo oktobra.
 
Joga v vsakdanjem življenju, avtorja Vishwaguru Paramhans Maheshwaranande, je sodobnim zahtevam življenja prilagojen celovit (holističen) in postopen sistem izvornih tehnik, vadb in principov. Je mednarodno znanstveno potrjen sistem IZVORNE JOGE, ki temelji na starodavnih in preizkušenih principih tradicionalnega znanja za doseganje celostnega fizičnega, mentalnega, družbenega in duhovnega zdravja. Vadba je skladna, umirjena in preudarna, s poudarkom na zavestnem dihanju. Vaditi JVVŽ pomeni uživati blagodejne učinke izvorne joge v svojem vsakdanjem življenju.
 
Vadba obsega naslednje tehnike:
  • sproščanje
  • telesne položaje (asane)
  • tehnike dihanja (pranajame)
  • tehnike koncentracije
  • meditacijo samoanalize
Veselimo se ponovnega srečanja z vami in vas lepo vabimo k vpisu!